13 december 2012, 15:08 Kaleidoscope views 5023
13 december 2012, 15:08 Kaleidoscope views 5023

Noul tău șef poate fi un calculator

Oamenii de știință au dezvoltat primul sistem complet automatizat de alocare a responsabilităților în rîndul personalului - Automan, scrie New Scientist.

Automan a fost creat pentru a repartiza responsabilitatea prin intermediul platformelor pentru "crowdsourcing", cum ar fi Amazon Mechanical Turk, a conduce angajații, a accepta sau a respinge munca lor și să facă plățile. "Șefii sînt înlocuiți cu calculatoare", - a declarat Daniel Beroui, specialist de la Universitatea din Massachusetts, care a dezvoltat proiectul, împreună cu colegii săi. Elaborarea a fost prezentată la conferința OOPSLA în Tucson (SUA) luna trecută, a declarat Douglas Hiven.

"Oamenilor le rămîne parte creativă, interesantă a lucrului", a declarat Beroui, iar calculatorul va face munca grea. Cercetătorii speră că sistemul lor va face foarte popular "crowdsourcing-ul" - principiul de lucru, care implică alocarea responsabilităților între mai mulți executori din întreaga lume.

Keywords:

descoperire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
163 locuitori

Zăicanii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Zăicanii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.