22 january 2013, 12:34 Kaleidoscope views 12609
22 january 2013, 12:34 Kaleidoscope views 12609

Clarvăzătorul Alexandr Litvin: 2013 - anul dezastrelor naturale

Renumitul clarvăzător Alexandr Litvin face o serie de preziceri pentru anul 2013, publicate de mke.ee. Citiți-le mai jos.

Fiecare an este unic în felul său, fiecare estemarcat de evenimente semnificative. În 2013 va crește energia care influențează apa. Energetica apei va crește, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la spargerea barajelor, inundații, taifunuri. Dezastrele naturale posibile sînt legate de sursele de apă potabilă cum ar fi rîurile.

Datorită acestei activizări va crește nivelul apelor subterane, pămîntul va deveni mai mobil. Pot apărea alunecări de teren și chiar prăbușiri masive ale solului. Necesită un control deosebit barajele.

Deoarece apa este o substanța omniprezentă, aceasta va conduce la alte consecințe - vizibilitate slabă în atmosferă. Astfel de evenimente întotdeauna influențează transportul, îndeosevi cel aviatic.

Mă aștept în 2013 la un număr mare de întîrzieri de zbor din cauza condițiilor meteorologice, în această situație, un rol important va reveni serviciul meteo. Fenomenele naturale afectează și marinarii – pot apărea  aisberguri chiar și în acele zone, unde niciodată nu au ajuns.

În ceea ce privește vremea, mă aștept la o iarnă cu multă zăpadă, umedă, cu ceață și vizibilitate redusă. Ninsorile abundente vor aduce o presiune suplimentară asupra acoperișurilor clădirilor. Există o probabilitate mare de prăbușire a acoperișurilor, țurțurilor, blocurilor de zăpadă.

Apa va afecta transportul – inclusiv cel feroviar. Este posibilă distrugerea terasamentului feroviar și a pilonilor de susținere. Dar acesta este un fenomen temporar.

Aceste condiții naturale vor influența starea psiho-emoțională a oamenilor. Oamenii vor fi mai încetiniți, va fi prezentă o acalmie a conștiinței. Vom trece în special la o activitate mai logică.

2013 - anul logicii și calculului. Calculul va fi dominant în domeniul relațiilor personale. În acest an vor fi încheiate foarte multe căsătorii bazate pe calcule materiale. Vor fi luate în considerare nu numai calitățile umane obișnuite, intelectul, atractivitatea partenerului, ci și componenta materială. Succesul va deveni cartea de vizită a persoanei.

Totodată vom demonstra mai puțină încredere reciprocă. Suspiciunea va duce la destrămarea multor cupluri.

Rațiunea va umbri imaginația și curiozitatea bolnavă. Numărul divorțurilor va fi puțin mai mic decît în ​​2012 - oamenii vor depune eforturi pentru a menține stabilitatea.

Din moment ce sîntem reciproc suspicioși, nu vom mai avea încredere în multe instituții, de exemplu din sfera bancară. Iar acest lucru se poate finaliza cu o criză gravă. Acest lucru se referă la întreaga emisferă nordică. Criza poate fi declanșată de un grup de oameni care pot influența real situația, schimbînd opinia publică prin dezinformare. Vom fi cu ușurință înșelați. Anul 2013 va fi anul unui război secret, invizibil, bine conspirat. Se vor activiza serviciile secrete.

În 2013 se așteaptă descoperiri majore în domeniul medicinii, vor fi descoperite noi tratamente, probabil vor fi create prototipuri ale unor medicamente ale viitorului. Vor apărea noi somități în domeniul științelor exacte, un nou campion mondial la șah.

Anul 2013 va fi, probabil, ultimul în cariera unor lideri politici faimoși. Cel puțin doi politicieni bine-cunoscuți vor deceda.

Deplasările spre sud nu vor fi benefice pentru 90% din populație. Nu e bine să călătoriți în Thailanda, India, Egipt.

Este mai bine să vă aflați mai aproape de casa. Pentru călătorii puteți alege direcțiile nord, nord-vest, nord-est. Pentru odihna la mare este potrivită doar Marea Baltică.

Accidentele de transport se vor datora nu numai condițiilor meteorologice, dar, de asemenea, faptului că cei care depășesc viteza admisă nu vor reuși să reacționeze. 2013 necesită o reducere a vitezei, atenție. Depășirea vitezei admise chiar și cu 20 de kilometri pe oră ar putea fi fatală.

 

Sursa: mke.ee

Keywords:

clarvazator

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
612 locuitori

Blindeşti este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 612 oameni. Satul Blindești a fost menționat documentar în anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.