07 december 2021, 14:00 Kaleidoscope views 2624
Zbor istoric - Richard Branson a zburat în cosmos!
07 december 2021, 14:00 Kaleidoscope views 2624

Zbor istoric - Richard Branson a zburat în cosmos!

Un zbor a cărui pregătire a durat 17 ani a decolat duminică din Statele Unite și îl va duce pe miliardarul Richard Branson din deșertul New Mexico pînă la marginea spațiului.

Este o călătorie istorică, iar mizele ei, dincolo de progresul tehnologic, sînt deopotrivă economice. Se dă startul turismului spațial. Opt oameni vor lua parte la această misiune pe care întreaga omenire o poate urmări în direct., scrie digi24.ro.

Virgin Galactic va avea o transmisiune în direct a misiunii pe care o puteți urmări aici:

Printre colegii de zbor ai lui Richard Branson se numără Beth Moses, astronaut instructor-șef la Virgin Galactic, Colin Bennett, inginerul-șef de operațiuni al Virgin Galactic, și Sirisha Bandla, vicepreședintele pentru afaceri guvernamentale și operațiuni de cercetare al companiei.

VSS Unity este pilotat de Dave Mackay și Michael Masucci, iar C.J. Sturckow și Kelly Latimer vor pilota avionul purtător VMS Eve.

Source: noi.md

Keywords:

cosmos , turism , zbor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1208 locuitori

Cristeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Cristeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1208 oameni. Satul Cristești a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.