03 september 2013, 00:38 Kaleidoscope views 8474
03 september 2013, 00:38 Kaleidoscope views 8474

Horoscopul pentru 9 martie 2013



BERBEC: Sambata vei avea de-a face cu prietenii. Intalnirile si dialogurile cu acestia te pot obosi, de aceea selecteaza atent cu cine stai de vorba sau pe cine primesti in vizita. Sunt momente in care este bine sa eviti deciziile importante sau aboradrea temelor majore de viata.

TAUR: Se pare ca vei onora un eveniment cu multi invitati. Fii atent, deoarece foarte usor iti poti strica imaginea publica si chiar pozitia sociala. Recomandabil este sa vorbesti putin, direct si la obiect.

GEMENI: Este o zi buna pentru activitati culturale, cum ar fi vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unei expozitii de pictura sau participarea la un seminar pe teme filozofice. Cineva aflat departe de granitele tarii iti poate da vesti. Selecteaza informatiile primite.

RAC: Weekend-ul acesta iti faci socoteli legate de bani. Este nevoie sa iti achiti facturile, taxele si impozitele la timp. Acorda o atentie deosebita documentelor financiare si celor care privesc bunurile patrimoniale, deoarece foarte usor se pot face greseli greu de remediat.

LEU: Relatiile parteneriale iti dau ceva batai de cap la finalul acestei saptamani. Cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

FECIOARA: La finalul acestei saptamani este nevoie sa iti ingrijesti organismul. Sanatatea este vulnerabila, de aceea evita eforturile si odihneste-te mai mult.

BALANTA: S-ar putea sa intampini ceva neplaceri in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt momente pasagere, asa incat mai bine ocupa-te de un hobby sau aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta.

SCORPION: Activitatile casnice iti pot aduce succese remarcabile la sfarsitul acestei saptamani. Ocupa-te de curatenii, reparatii curente sau pregateste casa si gradina pentru primavara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort vei putea depasi orice.

SAGETATOR: S-ar putea sa pleci intr-o calatorie scurta la o ruda sau la un prieten drag. Fii prudent la drum. De retinut ca mentalul cotidian este foarte rascolit si cu greu iti poti aduna gandurile si exprima ideile.

CAPRICORN: Weekend-ul acesta iti faci socoteli legate de banii castigati la un loc de munca. Se pare ca muncesti destul de mult, iar plata aferenta lasa mult de dorit. Dozeaza-ti eforturile si cheltuieste strictul necesar.

VARSATOR: Sambata beneficiezi de multa energie astrala, pe care ar fi bine sa o dirijezi strict catre treburile tale. Sunt momente favorabile inceperii unei diete sau unui program de intretinere corporala. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza mult si iti poate crea neplaceri. La capitolul financiar se intrezaresc rasturnari de situatie greu de prevazut. Evita cheful de a cheltui peste masura sau de a-ti proiecta investitii si afaceri.

PESTI: La sfarsitul acestei saptamani esti destul de retras. Sunt momente bune pentru odihna, plimbari in aer liber si somn. Sanatatea picioarelor este vulnerabila, insa remediile naturiste te pot ajuta suficient.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

   

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
3002 locuitori

Crocmaz este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Crocmaz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ștefan Vodă și la 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3002 oameni. Satul Crocmaz a fost menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.