03 october 2013, 00:23 Kaleidoscope views 9540
03 october 2013, 00:23 Kaleidoscope views 9540

Horoscopul pentru 10 martie 2013


 

 

BERBEC: Dorinta de interiorizare va fi la cote inalte. Iti sunt favorabile plimbarile in aer liber, o dieta de sezon si mult somn. Atentie la sanatatea intregului organism!

TAUR: Prietenii vor roi in jurul tau. Sunt posibile dialoguri aprinse pe teme mai vechi ramase neintelese sau nerezolvate in totalitate. Unele persoane din anturajul tau iti pun bete in roatele vietii, de aceea fii prudent.

GEMENI: Se anunta o intalnire importanta cu oameni de vaza. Este evidenta atitudinea ta respingatoare vizavi de ceilalti. Controleaza-ti sentimentele si lasa deoparte nemultumirile.

RAC: Sufletul tau are nevoie de rafinare si desprindere de cotidian. Gandurile iti zboara catre calatorii indeparate, in tinuturi incarcate de farmec si istorie.

LEU: Gandurile tale vor fi atrase de bani si bunuri. In special ce apartine altora sau ce detii in comun cu altii te preocupa. Evita tendinta de a te imprumuta sau de a te asocia in afaceri deocamdata. Sunt posibile razgandiri, greseli in documente si chiar pierderi materiale serioase.

FECIOARA: Intervin in forta neintelegeri in relatiile parteneriale. Ar fi bine ca de unii colaboratori sau parteneri de afaceri sa te desprinzi definitiv. Partenerul de viata iti poate cere explicatii vizavi de activitatea ta profesionala si de faptul ca in ultimul timp esti mai mult absent in relatia de cuplu.

BALANTA: Sanatatea iti da batai de cap. Sunt vizate picioarele si sistemul circulator. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Odihneste-te, mananca sanatos si plimba-te in aer liber.

SCORPION: Se anunta intalniri furtunoase cu persoane iubita sau cu copiii. Evita discutiile pe teme importante, deciziile sau promisiunile, deoarece vor aparea razgandiri si rasturnari de situatie cat de curand.

SAGETATOR: Astrele iti recomanda sa stai acasa alaturi de membrii familiei. Exista multe tensiuni si nemultumiri deocamdata in acest segment de viata si activitate. Tine cont de parerile sau nevoile celorlalti. Verifica atent starea instalatiilor de apa din spatiul locativ.

CAPRICORN: Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu cei apropiati. Gandirea si comunicare sunt deficitare, asa incat ar fi bine sa te rezumi la discutii usoare. Foarte usor se pot isca neplaceri in relatiile cu ceilalti.

VARSATOR: Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza mult si iti poate crea neplaceri. La capitolul financiar se intrezaresc rasturnari de situatie greu de prevazut. Evita cheful de a cheltui peste masura sau de a-ti proiecta investitii si afaceri.

PESTI: Cheful de viata iti revine in forta, dar atentie ca revine prea in forta. Starile tale de spirit pot fluctua destul de mult si de aici pot aparea neintelegeri cu ceilalti. Vorbeste putin si evita deciziile majore si promisiunile de orice fel.

 

Sursa: www.astrocafe.ro   

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9801 locuitori

Donduşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Donduşeni. Amplasat în vecinătatea căii ferate Bălţi-Ocniţa, oraşul Donduşeni este situat la 211 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9801 de locuitori. Apariţia oraşului Donduşeni este legată de construcţia căii ferate Bălţi-Ocniţa, finalizată în anul 1893. Odată cu începutul circulaţiei trenurilor pe calea ferată nou construită,  este înfiinţată staţia de cale ferată Donduşeni, pe lîngă care crescu o localitate, înregistrată în 1897 ca unitate administrativă.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.