03 november 2013, 11:56 Kaleidoscope views 3716
03 november 2013, 11:56 Kaleidoscope views 3716

Schimbarea pe care a făcut-o Facebook

Facebook a schimbat News Feed-ul pentru prima dată după şapte ani, de cînd a fost lansat fluxul de ştiri, scrie Business Insider.

Noul News Feed a fost lansat joi, în cadrul unui eveniment găzduit de Facebook la sediul din Menlo Park. Sursa scrie că Facebook a lansat de fapt mai multe fluxuri de ştiri, al căror conţinut poate fi sortat în funcţie de opţiunile utilizatorilor.

Sub bara de căutare de pe Facebook, apare o bară de opţiuni (Feed options), de unde utilizatorii pot alege ce conţinut vor să vadă.

Business Insider scrie că, printre opţiunile puse la dispoziţie de cea mai mare reţea de socializare din lume, se numără şi opţiunea de Photo Feed, care afişează doar pozele postate de prieteni sau de paginile cărora utilizatorii le-au dat Like. În plus, un Music Feed, cu conţinut legat doar de melodiile postate de utilizatori sau de concertele la care aceştia şi-au anunţat intenţia să meargă. De asemenea, fluxuri de video sau de ştiri.

Business Insider scrie că separarea fluxurilor este "o mişcare inteligentă" pentru Facebook, deoarece utilizatorii ar putea petrece mai mult timp pe reţeaua de socializare, dat fiind că vor găsi numai conţinutul pe care şi-l doresc şi vor scăpa de postările inutile.

Noile News Feed-uri vor fi însă benefice şi pentru publicitari, care îşi vor putea direcţiona mai bine mesajul, prin imagini sau clipuri, fără a părea nepotrivit, scrie Business Insider.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
5542 locuitori

Puhoi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Puhoi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Ialoveni și la 50 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5542 de oameni. Puhoi a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.