03 december 2013, 00:17 Kaleidoscope views 9859
03 december 2013, 00:17 Kaleidoscope views 9859

Horoscopul pentru 12 martie 2013


BERBEC: Astăzi, planeta Marte revine în zodia ta, adică în semnul său de domiciliu, iar pentru următoarea lună îţi poate deschide noi uşi, noi căi de evoluţie. Manifeşti o fire puternică, independentă, de neoprit cînd ţi-ai pus ceva în minte, şi foarte cutezătoare. Este momentul noilor începuturi îndrăzneţe, în forţă, curajoase, care îţi împrospătează viaţa. Acţionează!

TAUR: În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec deschide o perioadă de izolare, de introspecţie, de inhibare a energiei şi pornirilor. Stai cît mai mult timp cu tine, cufundă-te în profunzime în conştiinţa ta, priveşte-ţi în loc fricile şi vindecă-le, aducîndu-le în lumina conştientizării. Poate fi o lună tumultuoasă, plină de încercări, dar şi încununată cu revelaţii de preţ.

GEMENI:
În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec îţi intensifică viaţa socială, îţi deschide noi culoare de acces către noi oameni, noi proiecte sau organizaţii. Schimbările sînt bruşte şi poţi fi luat adesea prin surprindere de evenimentele din jurul tău, de dinamica  schimbării oamenilor din anturaj. Adaptează-te din mers, fii curajos şi desprinde-te de vechile tipare.

RAC: Tu resimţi tranzitul lui Marte prin Berbec în zona carierei, a puterii şi a prestigiului social. Eşti foarte ambiţios, dispui de o serie de idei sclipitoare de avansare în carieră şi acum găseşti şi mijloacele prin care să le pui în aplicare. Nu mai ai răbdare şi vrei ca totul să se pună rapid în mişcare, să fii recunoscut şi lăudat pentru rezultatele muncii prestate.

LEU:
Ţie, tranzitul lui Marte prin Berbec îţi trimite multă energie în zona studiilor superioare, a călătoriilor în străinătate. Poţi demara acum studiul unei limbi străine, îţi poţi aprofunda cunoştinţele despre o anumită cultură sau religie fie prin lectură, cît şi prin călătorie fizică în zona respectivă. Fii atent la vehemenţa cu care îţi exprimi părerile, fără a discuta ”de sus”.

FECIOARĂ: Sub influenţa lui Marte prin Berbec, tu traversezi o perioadă de transformare, de regenerare, de alchimizare a tot ce este vechi şi perimat, creînd spaţiu pentru un nou început, pentru prospeţime şi noutate. Poţi iniţia noi proiecte de asociere, cu condiţia că autonomia în cadrul colaborării respective să nu îţi fie afectată. Sporeşte atracţia fizică faţă de partenerul de viaţă.

BALANŢĂ:
Ţie, Marte în Berbec îţi activează zona parteneriatelor oficiale, a mariajului şi a relaţiilor. Ai tendinţa de a fi mai independent, mai detaşat de partenerul de viaţă sau de ceilalţi. Îţi iei singur deciziile şi găseşti modalităţi concrete de implementare a ideilor tale, punîndu-le în practică cu mai puţină ezitare. Temperează-ţi totuşi tendinţa de a domina în relaţii.

SCORPION: Tranzitul lui Marte prin zodia Berbecului îşi pune amprenta energetică asupra raporturilor de la locul de muncă, asupra vitalităţii şi a modului în care te administrezi, dîndu-ţi multă energie fizică, putere de muncă, spirit de competiţie la locul de muncă. Acum tu eşti cel care dă tonul, găseşti soluţii ingenioase, eşti foarte dinamic şi îţi place să ţi se dea mînă liberă.

SĂGETĂTOR: Tu eşti stimulat de energia planetei Marte din Berbec în zona iubirii, a creativităţii şi a copiilor. Manifeşti o fire spontană, creativă, iar unele proiecte amînate în repetate rînduri pot fi demarate acum în forţă. Dacă eşti părinte, ai putea petrece mult timp în compania copiilor, poate chiar în aer liber, implicîndu-vă în activităţi fizice ori în competiţii sportive.

CAPRICORN: În ceea ce te priveşte, tranzitul planetei Marte prin Berbec înteţeşte nevoia de independenţă, de libertate faţă de familie sau de cei dragi. Te simţi pe picioarele tale, îţi place să acţionezi de unul singur şi ai putea uita adesea să te consulţi cu cei dragi în acţiunile tale. Tot felul de evenimente, care mai de care mai neprevăzute legate de casă sau familiei, se pot produce.

VĂRSĂTOR: Tu eşti provocat, o dată cu intrarea lui Marte în Berbec, să demarezi noi studii, să comunici mult mai clar şi tranşant, direct, la obiect şi poate oarecum tăios. Devii mult mai dornic să îţi etalezi cunoştinţele din diverse domenii şi adori dezbaterile intelectuale, unde ai putea avea mereu ceva de împărtăşit din vasta ta cultură şi experienţă de viaţă, dar adori şi provocările.

PEŞTI: În cazul tău, intrarea lui Marte în Berbec are efecte asupra situaţiei tale financiare, asupra banilor proveniţi din munca proprie. Poţi alege acum să îţi schimbi sursa de cîştig financiar sau să investeşti alte talente sau calităţi în munca ta, astfel încît şi roadele acesteia să capete o nouă formă. Ai putea avea o voce mai puternică în a-ţi revendica drepturile materiale.

Sursa: www.astrocafe.ro    

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.