03 december 2013, 16:05 Kaleidoscope views 22857
03 december 2013, 16:05 Kaleidoscope views 22857

Un moldovean - primul proprietar din Europa al unui Rolls Royce Wraith

Omul de afaceri Renat Usatîi anunță pe o rețea de socializare, că a cumpărat cel mai nou model Rolls Royce coupe denumit Wraith, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, scrie Adevarul.md.

Acesta chiar s-a fotografiat lîngă noul model Rolls Royce şi a precizat că este primul cumpărător din Europa al unui exemplar din seria Wraith. Afaceristul s-a ferit însă să spună cît l-a costat noua achiziţie. "Pînă la 400.000 de euro. Îl voi înregistra în Republica Moldova şi măcar astfel voi contribui la bugetul ţării cu cele circa 400.000 de lei taxe vamale pe care se voi achita“, a declarat Renat Usatîi.

De notat că grupul Rolls Royce a prezentat la finele săptămînii trecute la Salonul Auto de la Geneva noul său coupe denumit Wraith.


Keywords:

automobil , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
1059 locuitori

Pocrovca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pocrovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Pocrovca este situat la 25 km est de oraşul Donduşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1059 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.