04 june 2013, 21:38 Kaleidoscope views 8153
04 june 2013, 21:38 Kaleidoscope views 8153

Horoscopul pentru 7 aprilie 2013



BERBEC: Duminica, organismul iti va da semne serioase de oboseala. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si foloseste mai mult remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Atentie la dusmanii ascunsi, care iti pandesc fiecare miscare!

TAUR: Duminica se contureaza intalniri si dialoguri deosebite cu prietenii. Iti vor reamini de visele si iluziile tineretii care au ramas nealterate undeva in fundalul vietii tale. Atentie la sanatatea capului!

GEMENI: Duminica s-ar putea sa fii invitat la un eveniment cu multa lume. Mentalul iti este destul de confuz si de aici comunicarea foarte ingreunata. O persoana cu autoritate te poate provoca la o disputa interesanta.

RAC: Duminica este o zi potrivita pentru activitati culturale. Mergi la o piesa de teatru, la o expozitie de pictura sau participa la o intalnire pe teme spirituale. Vrei nu vrei, luminile scenei vietii sunt indreptate asupra ta.

LEU: Duminica, gandurile tale vor zbura catre banii pe care este nevoie sa ii imparti cu ceilalti.

FECIOARA: Duminica se anunta dialoguri furtunoase cu partenerii de viata sau de afaceri.

BALANTA: Duminica ar fi bine sa iti ingrijesti sanatatea. Se pot accentua afectiunile picioarelor si aparatului digestiv. Evita excesele de orice fel si odihneste-te suficient. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale pe cat posibil.

SCORPION: Duminica, copiii sau persoana iubita te pot provoca serios. Dialogurile cu acestia sunt confuze, enervante, asa incat ai face bine sa lasi temele importante de dezbatut pentru o alta perioada. Mai bine organizeaza o mica petrecere si bucura-te de muzica, mancare buna si de prezenta celorlalti.

SAGETATOR: Duminica, pregateste-te sa dai piept cu membrii familiei. Ti se vor cere explicatii legate de modul in care iti petreci timpul liber sau despre locul de munca.

CAPRICORN: Duminica se anunta intalniri si dialoguri cu o ruda apropiata sau cu un prieten drag. Cu toate ca una se gandeste si alta se spune, nu pune la suflet si bucura-te de tot si toate.

VARSATOR: Duminica, gandurile iti vor zbura catre castigurile pe care le obtii de la serviciu. Nemultumirea se vede si se simte de la o posta, insa deocamdata esti subiectiv in aprecierea acestui capitol al vietii.

PESTI: Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Mentalul iti este bulversat si cu greu poti comunica cu ceilalti. Rezuma-te la discutiile strict necesare si la activitati care necesita putin efort intelectual si fizic.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
4151 locuitori

Cocieri este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cocieri şi Vasilievca. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4151 de locuitori. Satul Cocieri a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.