04 july 2013, 22:46 Kaleidoscope views 6888
04 july 2013, 22:46 Kaleidoscope views 6888

Horoscopul pentru 8 aprilie 2013



BERBEC: O zi în care ar trebui să fii cît mai restras şi discret în peisajul cotidian. Organismul îţi este obosit şi se pot accentua afecţiunile legate de picioare şi aparat digestiv. De evitat, pe cît posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că foarte uşor se pot produce erori de diagnostic şi tratament. Odihneşte-te şi lasă grijile deoparte. Atenţie că eşti foarte combativ şi poţi strica relaţii bune.

TAUR: Sînt posibile discuţii aprinse cu un prieten sau cu o persoană care pînă nu de mult te proteja şi te susţinea în demersurile tale profesionale. Emotivitatea şi subiectivitatea sînt la cote înalte, de aceea fii prudent. Evită promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel. Spre seară, relaxează-te la o plimbare alături de cineva drag. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului uro-genital!

GEMENI: Mare zarvă se întrezăreşte astăzi în relaţiile profesionale. Sînt posibile discuţii interesante cu un şef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activezi sau îţi doreşti să activezi. Atenţie că mentalul îţi este confuz, una se gîndeşte, alta se spune şi alta se doreşte de la tine. Vorbeşte puţin, ascultă mai mult şi lasă trasarea planurilor profesionale pentru o altă perioadă mai bună.

RAC: Îmbogăţirea arsenalului tău cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutăţile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delectează-ţi sufletul cu vizitarea unei librării. Dacă eşti nevoit să participi la diverse secvenţe de învăţare într-un cadru instituţionalizat, ai în vedere faptul că mentalul îţi este confuz şi cu greu poţi comunica cu ceilalţi. Atenţie la imaginea ta publică!

LEU: Se pune problemă banilor şi a bunurilor pe care le deţii în comun cu alţii. Este nevoie să împarţi tot ce ai sau ce cîştigi din colaborări, dacă doreşti să ai succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găseşte un echilibru între dorinţele tale, putinţa de a cîştiga mai mulţi bani şi relaţiile cu ceilalţi. Tentaţia fraudelor şi speculaţiilor este mare, dar evit-o din toate puterile.

FECIOARĂ: Partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuţii nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulţumirile la cote mari şi de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate pînă nu demult solide. Bine ar fi să asculţi atent ce îţi spun ceilalţi şi să vorbeşti puţin, dar la obiect. Lasă deciziile majore, promisiunile şi semnarea documentelor pentru o altă perioadă mai bună.

BALANŢĂ: Săptămîna începe cu multă agitaţie la serviciu. Cu greu poţi desluşi ce se petrece în acest segment de viaţă. Tu munceşti corect, eşti dornic de colaborare, însă ceilalţi parcă nu te aud şi nu te văd. Organismul îţi este obosit şi se pot accentua afecţiuni deosebite ale picioarelor şi aparatului digestiv. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale şi rezervă-ţi momente de odihnă. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

SCORPION: Persoana iubită şi copiii îţi dau multe şi mărunte bătăi de cap astăzi. Sînt posibile dispute, însă vei constata că este de fapt un dialog al surzilor. Detaşează-te de latura afectivă a vieţii tale, deoarece confuzia şi subiectivismul sînt la cotă alarmantă. Mai bine ocupă-te de un hobby sau pregăteşte o mică petrecere surpriză pentru cei dragi. Evită declaraţiile de dragoste sau aventurile frivole.

SĂGETĂTOR: Astăzi va trebui să stai de vorbă cu membrii familiei şi să te ocupi de treburile gospodăreşti. Cu toate că discuţiile vor rămîne fără un final clar, totuşi reţine ce ţi se spune şi gîndeşte-te în taină la subiectele abordate. Evită deciziile majore sau planurile măreţe legate de lărgirea patrimoniului familial. Se recomandă prudenţă deosebită în spaţiul locativ, deoarece se pot produce avarii serioase, în special la instalaţiile de apă.

CAPRICORN: S-ar putea să pleci la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordă atenţie detaliilor, pentru că există iz de scandal şi neînţelegeri majore. Gîndirea şi comunicarea îţi sînt umbrite. Dacă studiezi sau înveţi pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, pe cît posibil, să le amîni pentru o altă perioadă mai favorabilă. Vin multe informaţii către tine, însă nu toate îţi sînt de folos.

VĂRSĂTOR: Preocupările legate de veniturile tale din munca desfăşurată zilnic ating astăzi cote mari. Eşti nemulţumit, pentru că de fapt nu înţelegi ce se petrece în sectorul tău financiar. Traversăm o perioadă confuză, în care iluzia cîştigurilor uşoare îţi poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Munceşte corect, însă ai grijă şi dozează-ţi eforturile. Energia vitală este joasă şi de aici ai un randament scăzut în toate treburile cotidiene.

PEŞTI : Foarte multe toane demonstrezi astăzi. Ba ai chef de tot şi toate, ba te răzgîndeşti. Recomandabil este să îţi canalizezi energia către plimbări în aer liber, exerciţii fizice uşoare sau către hoinărit prin magazine, însă fără să cheltuieşti prea mulţi bani. Relaţiile cu ceilalţi sînt deficitare şi rişti să strici unele bune. Relaxează-te, detaşează-te de problemele celorlalţi şi ocupă-te doar de tine. Sînt momente pasagere, pe care le poţi depăşi cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1986 locuitori

Bozieni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubovca și Bozieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1986 de oameni. Satul Bozieni a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.