04 september 2013, 22:38 Kaleidoscope views 7410
04 september 2013, 22:38 Kaleidoscope views 7410

Horoscopul pentru 10 aprilie 2013


 

BERBEC: Este o zi foarte specială pentru tine. Luna Nouă formată în semnul tău zodiacal te poate împinge către noi începuturi în toate capitolele vieţii. Dozează-ţi eforturile, pentru că rişti să te suprasoliciţi fizic şi nervos. Atenţie la relaţiile cu ceilalţi! Foarte uşor poţi strica relaţii şi colaborări bune. Relaxează-te, desprinde-te de iureşul cotidian şi oferă-ţi momente de răsfăţ şi plimbări în aer liber.

TAUR: Ar fi bine dacă ai putea să îţi iei liber de la toate activităţile de astăzi. Luna Nouă din semnul Berbecului te oboseşte mult şi te predispune doar la odihnă, visare şi detaşare de tot şi toate. Evită deciziile majore, discursurile publice şi acţiunile de anvergură. Sănătatea capului este foarte fragilă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cît posibil! Conflictele din sfera profesională pot atinge zilele acestea un vîrf periculos.

GEMENI: Capitolul prieteni şi protectori va cunoaşte începînd de astăzi o revigorare deosebită, datorită aspectului de Lună Nouă din semnul Berbecului. Vrei nu vrei, va trebui să renunţi la relaţiile vechi şi să te pregăteşti de noutăţi la acest capitol. Se conturează apariţii noi şi interesante în viaţa ta, care îşi vor lăsa amprentele pe tot restul vieţii. Evită dialogurile frivole, promisiunile şi deciziile de orice fel!

RAC: Luna Nouă de astăzi din semnul zodiacal al Berbecului îţi vesteşte un nou culoar profesional, cu funcţii înalte, răspundere, dar şi cu plăţi pe măsură. Sînt posibile altercaţii cu şefii, însă nimeni şi nimic nu îţi poate împiedica ascensiunea socială. De acum încolo ţi se vor schimbă statutul socio-profesional şi imaginea în ochii celorlalţi. Susţine-ţi ideile, planurile şi lasă emotivitatea şi scepticismul deoparte. Providenţa este de partea ta!

LEU: Aspectul de Lună Nouă din semnul Berbecului îţi oferă visuri înalte, o mare deschidere a mentalului superior şi planuri măreţe de dezvoltare personală. Sînt momente favorabile şi unice de a te aşeza pe un culoar evolutiv deosebit, cu impact pe tot restul vieţii. Pe de altă parte s-ar putea să afli informaţii importante despre unele cunoştinţe aflate departe de graniţele ţării. Se conturează călătorii interesante şi necesare.

FECIOARĂ: Capitolul financiar, în special latura care priveşte banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu alţii, va primi influenţele deosebite ale aspectului de Lună Nouă din semnul Berbecului. Se conturează variante noi de cîştig din partea altora. Poate fi vorba de primirea unei moşteniri sau de partaje în cazul unui divorţ. Astăzi evită deciziile majore, semnarea documentelor de orice fel sau promisiunile de asociere în afaceri şi învestiţii.

BALANŢĂ: Relaţiile parteneriale se vor modifica radical începînd de astăzi, fapt semnalat de aspectul de Lună Nouă din semnul Berbecului. Desprinde-te de cele vechi, lasă ranchiunile deoparte şi deschide-te către noi orizonturi parteneriale. S-ar putea să nu fie pe placul tău ceea ce vezi sau auzi, dar cu trecerea timpului vei constata că totul a fost şi este în favoarea ta. Evită deciziile majore, semnarea actelor şi discuţiile lungi!

SCORPION: Ziua anunţă începutul unui nou capitol profesional, datorită aspectului de Lună Nouă din semnul Berbecului. Ori ţi se schimbă condiţiile de muncă, ori salarizarea, ori colegii sau şefii, ori îţi schimbi serviciul în totalitate. Entuziasmul este la cote mari, dar ar fi bine să te stăpîneşti. Sănătatea este foarte vulnerabilă pe segmentele capului! De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cît posibil, pentru că există un risc crescut de erori.

SĂGETĂTOR: Totul se modifică în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii, începînd de astăzi. Aspectul de Lună Nouă format în semnul Berbecului îţi aduce adieri noi în plan sentimental. Vechiul rămîne în urmă fără drept de revenire şi, vrei nu vrei, te vei trezi într-o nouă poveste amoroasă. Iubirea şi implicaţiile ei vor căpăta conotaţii noi pentru tine. Hobbyurile sînt alte teme atinse de razele astrale, teme ce se vor transforma curînd în adevărate ocupaţii cotidiene.

CAPRICORN: Fază de Lună Nouă ce se formează astăzi în semul Berbecului îţi aduce noutăţi în relaţiile familiale şi în zona spaţiului locativ. De unele rude te vei îndepărta definitiv, din varii motive, însă te vei apropia de altele la care nici cu gîndul nu gîndeşti. Pe de altă parte, raporturile tale cu tot ce tine de tradiţie, trecut, familie, casă vor fi altele, însă mult mai apropiate de realitatea contemporană.

VĂRSĂTOR: Relaţiile cu cei apropiaţi se vor reconfigura definitv începînd de astăzi, datorită fazei de Lună Nouă din semnul Berbecului. Vin către tine personaje noi, interesante, care îţi vor fi alături mult timp. Se pot contura la orizont o călătorie importantă sau abordarea unor studii profesionale care să îşi lase amprenta pe tot restul vieţii. Atenţie la felul în care vorbeşti!

PEŞTI: Veniturile tale din munca desfăşurată la un serviciu se vor schimba total, începînd de astăzi, datorită influxului deosebit primit din partea fazei de Lună Nouă din semnul Berbecului. Va fi nevoie să munceşti mult şi să îţi schimbi concepţiile şi atitudinea vizavi de regimul muncii şi plata aferentă. Atenţie la nivelul energetic al organismului, care îţi poate da bătăi de cap! Dozează-ţi eforturile şi evită cheltuielile nefondate sau asocierile şi investiţiile de orice fel.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
787 locuitori

Molochișul Mare este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 116 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mare alcătuia 787 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mare a fost menționat documentar în anul 1727.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.