21 april 2013, 21:41 Kaleidoscope views 6739
21 april 2013, 21:41 Kaleidoscope views 6739

Horoscopul pentru 22 aprilie 2013


 

BERBEC: Săptămîna debutează cu multă treabă la serviciu. Bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Relaţiile colegiale sînt tensionate, iar şefii au pretenţii mari de la tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea fii prudent. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cît posibil.

TAUR:
Persoana iubită şi copiii îţi pot crea neplăceri astăzi. Ai putea primi reproşuri vizavi de faptul că eşti preocupat doar de propria-ţi fiinţă şi devii foarte reticent la nevoile celorlalţi. Combativitatea de care dai dovadă va duce la rupturi de relaţii şi conflicte majore cu toată lumea. Domoleşte-ţi reacţiile şi ai grijă şi de cei din jur. 

GEMENI:
Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti. Verifică atent starea spaţiului locativ şi alcătuieşte un plan de îmbunătăţire. Nostalgia trecutului sau a vremurilor copilăriei te poate cuprinde pe neaşteptate. Răsfoieşte un album cu fotografii, stai de vorbă cu rudele sau mergi în vizită prin locurile natale. Relaţiile cu membrii familiei sînt tensionate, dar sînt momente pasagere.

RAC:
Ziua anunţă multe drumuri scurte, fie în scop profesional, fie la cineva apropiat care are nevoie de ajutorul tău. Totuşi ai putea fi nemulţumit de evenimentele zilei, însă nu pune la suflet şi rezolvă situaţiile ivite atît cît poţi. Dacă ai de învăţat, de susţinut examane, probe sau interviuri, fii prudent, pentru că emotivitatea şi subiectivismul ating cote mari.

LEU:
Prima zi a săptămanii îţi aduce îngrijorări legate de cîştigurile legate de activitatea pe care o desfăşori la un loc de muncă. Sînt momente pasagere. Bine ar fi să te rezumi la cheltuielile strict necesare şi să eviţi speculaţiile, asocierile în afaceri sau investiţiile. Energia vitală îţi fluctuează mult, de aceea dozează-ţi eforturile şi stăpîneşte-ţi gîndurile şi reacţiile.

FECIOARĂ:
Stările tale de spirit sînt fluctuante astăzi şi ar trebui să fii atent în relaţiile cu ceilalţi. Sînt posibile altercaţii serioase care să îţi distrugă colaborări bune. Ocupă-te mai mult de trupul şi sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumuseţare, la o sală de gimnastică sau hoinăreşte prin magazine şi răsfaţă-te cu un mic cadou.

BALANŢA:
Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, de aceea adoptă un regim alimentar şi hidratează-te suficient. La serviciu se petrec lucruri greu de pătruns sau de gestionat. Fii atent la zvonurile care circulă frecvent vizavi de condiţiile şi activităţile din sfera profesională. Relaţiile colegiale sînt tensionate, iar şefii nu te bagă în seamă.

SCORPION:
Un prieten binevoitor îţi poate da veşti interesante legate de parteneriatele şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Selectează informaţiile şi nu te alarma fără rost. Sînt momente şi situaţii pasagere. După-amiază mergi la o cafenea cu cineva drag sau răsfaţă-te cu mici cumpărături pentru sufletul tău.

SĂGETATOR:
Un şef sau o persoană cu autoritate îţi poate cere socoteală despre modul în care îţi rezolvi îndatoririle de la serviciu. Atenţie că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, ia aminte la ce ţi se spune şi, pe cît posibil, urmează sfaturile şi îndemnurile primite astăzi. Sănătatea gîtului şi aparatului uro-genital este foarte fragilă.

CAPRICORN:
Cineva din străinătate te provoacă la o mică dispută. Poţi afla informaţii preţioase legate de o călătorie sau de nişte cursuri desfăşurate pe termen lung. Bine ar fi să nu te bazezi pe ceea ce afli, deoarece contextul astral predispune la răsturnări de situaţie cît de curînd. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii!

VĂRSĂTOR:
Astăzi este nevoie să achiţi unele facturi restante sau să te ocupi de banii şi bunurile deţinute în comun cu ceilalţi. Verifică atent toate documentele cu care ai de-a face, pentru că foarte uşor se pot ivi neplăceri greu de remediat. Membrii familiei te solicită mult şi te-ar putea îndemna să faci investiţii sau afaceri. De evitat!   

PEŞTI:
Relaţiile parteneriale sînt conflictuale şi cu greu se poate ajunge la un consens. Fii prudent, evită deciziile majore şi discursurile publice. Sînt momente pasagere, de aceea detaşează-te de aşa-zisele probleme existente în relaţiile cu ceilalţi. Chiar dacă primeşti provocări din toate părţile, tu controlează-ţi gîndurile, vorbele şi faptele.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
2717 locuitori

Popeasca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Popeasca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2717 oameni. Satul Popeasca a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.