17 october 2013, 10:50 Kaleidoscope views 20906
17 october 2013, 10:50 Kaleidoscope views 20906

Clarvăzătoare: În curînd va veni un mare cutremur

Foto: libertatea.ro

După ce marţi a avut loc un cutremur de 4,9 grade, clarvăzătoarea Doina Ionel anunţă că este o chestiune de zile pînă cînd România va fi zguduită de încă un seism, mult mai intens decît acesta.

Clarvăzătoarea Doina Ionel a spus la emisiunea "Acces direct" că de curînd a receptat aceste mesaje care au anunţat-o că România va fi zguduită de mai multe seisme.

"Am visat şi l-am simţit cu corpul. Este următorul. E chestiune de ordinul zilelor. Am simţit o ridicare a pămîntului şi apoi o aşezare. Cel care urmează să vină mai măricel ca ultimul. Sunt două săptămîni de cînd mi s-a transmis: o săptămînă, două, cutremure. Mesajele îmi vin pe cale divină. Eram în biserică şi îmi veneau mesaje în avalanşă. Va fi unul care va fi între 5.2 şi maxim 6. Mie mesajul mi-a venit aşa: iarnă, frig. Eu nu doresc să creez panică, ci doar să transmit informaţia ce mi-a fost transmisă", a precizat Doina Ionel, stabilită de peste 20 de ani la Roma.

Source: libertatea.ro

Keywords:

cutremur , avertizare , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Codrenii Noi este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 719 locuitori. Satul Codrenii Noi a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.