14 september 2011, 15:20 Sport views 4183
14 september 2011, 15:20 Sport views 4183

„Olimpiсul” a devenit cel mai bun

La Chișinău, în complexul sportiv al Universităţii de Stat din Moldova s-a desfăşurat prima etapă a Campionatului Moldovei pe echipe la tenis de masă. Singurul club care a cîstigat toate meciurile a fost „Olimpicul” Bălţi. Din această echipă fac parte Dorin Brînză, Vadim Piliponcic, precum şi fraţii Veniamin şi Vsevolod Dobrovin.

„Misiunea noastră este de a apăra titlul cîstigat la campionatul din anul trecut. Va fi mult mai greu de realizat această sarcină, deoarece anul trecut, în lupta pentru aur, am fost ajutaţi de sportivi de peste hotare. Am apelat la serviciile a doi legionari. Însă, în conformitate cu normele actualului campionat, nu mai avem dreptul de a atrage jucători străini pentru evoluări în turneele interne”, a spus antrenorul „Olimpicul”-ui, Oleg Şaric.

Cea de-a doua etapă a Campionatului Moldovei pe echipe la tenis de masă se va desfăşura în luna octombrie la Dubăsari.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429-1463
Populația:
0 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Chițcani, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Satul Zahorna a fost menționat documentar între anii 1429 - 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.