26 february 2014, 15:43 Sport views 10003
Moldoveanul Octavian Nacu a fost la un pas de titlul mondial
26 february 2014, 15:43 Sport views 10003

Moldoveanul Octavian Nacu a fost la un pas de titlul mondial

Campionul Moldovei la sambo Octavian Nacu a obţinut medalia de argint la Cupa Mondială printre seniori. Luptătorul moldovean a făcut spectacol în cîntarul de 62 de kg, cedînd doar în finală în faţa belorusului Ivan Anestevici. Ceilalţi opt reprezentanţi ai Moldovei au obţinut rezultate mult mai modeste. Cu toate acestea, antrenorul lotului naţional Iulian Petcovschi s-a arătat mulţumit de evoluţia discipolilor săi.

„După mine, sportivii au îndreptățit toate aşteptările, luînd în consideraţie că pentru pregătiri au fost alocate sume mizere de bani. Faptul că avem un sportiv premiant deja este o performanţă excepţională. Octavian Nacu este primul reprezentant al Moldovei la proba masculină care a obţinut o medalie la Cupa Mondială printre seniori", a spus Petcovschi.

Cupa Mondială de Sambo s-a desfăşurat între 19-21 februarie în capitala Belarusului, oraşul Minsk. Competiţia i-a reunit pe cei mai buni sambişti din 12 ţări ale lumii. Următoarea etapă a Cupei Mondiale la lupta sambo va avea loc între 24-26 martie la Moscova.

Source: noi.md

Keywords:

moldovenii , sport , sambo , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
190 locuitori

Bisericani este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află pe malul stîng al Prutului, la 25 km de oraşul Glodeni şi la 160 km de Chișinău. Satul Bisericani a fost menționat documentar în anul 1559. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 190 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.