25 march 2014, 15:21 Sport views 9174
Lotul Moldovei de box a învins echipa României
Photo: moldpres.md
25 march 2014, 15:21 Sport views 9174

Lotul Moldovei de box a învins echipa României

Lotul naţional de box a învins cu scorul 7-2, într-un meci amical disputat în week-end la Iaşi, echipa României, relatează MOLDPRES.

Victorii în partidele desfăşurate au obţinut Alexandru Rîşcan (52 kg), Veaceslav Gojan (56 kg), ambii prin knock-out, Vasile Belous (69 kg), Victor Carapcevschi (75 kg, superioritate evidentă), Andrei Zatuşevschi (81 kg), Victor Ialîmov (91 kg) şi Alexei Zavatin (plus 91 kg). Au fost declaraţi învinşi Vadim Ivaniuc (60 kg) şi Dumitru Galogoţ (64 kg).

Solicitat să comenteze rezultatul înregistrat, antrenorul lotului naţional Petru Caduc a declarat pentru Agenţie că a fost în meci foarte util. "N-am mai disputat partide din octombrie trecut şi întîlnirea de la Iaşi a fost foarte benefică, umplînd un gol apărut în activitatea noastră. Din punctul meu de vedere a învins şi Dumitru Galogoţ, dar repet, rezultatul, scorul, mai puţin contează. Noi colaborăm foarte bine cu Federaţia de Box din România şi această relaţie bună de conlucrare este benefică pentru ambele loturi în opinia mea", a opinat tehnicianul.

Source: moldpres.md

Keywords:

box , sport , Moldova , Romania , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
2928 locuitori

Prepeliţa este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mihailovca, Prepelița, Clișcăuți, Șestaci. Satul Prepelița se află la distanța de 16 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2928 de oameni. A fost menționat documentar în 1604 cu numele Burnărești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.