19 may 2014, 15:42 Sport views 10085
Moldoveanul Dumitru Goras a urcat pe podium la Europenele de sambo combat
Photo: moldpres.md
19 may 2014, 15:42 Sport views 10085

Moldoveanul Dumitru Goras a urcat pe podium la Europenele de sambo combat

Sportivul moldovean, Dumitru Goras (100 kg) a urcat ieri pe treapta a treia a podiumului de premiere la Campionatul European de combat, care se desfăşoară la Bucureşti, comunică MOLDPRES.

În prima zi de concurs coechipierele Tatiana Osoianu (48 kg) şi Ana Repida (60 kg) au cucerit medaliile de bronz în turneul de sambo. "La sigur, vom mai avea distincţii. A devenit o tradiţie frumoasă ca să le cucerim la fiecare campionat", astfel a comentat pentru agenţie evoluţiile în prima zi de concurs antrenorul emerit Iraclii Valişvili. Lotul moldovean participă la toate categoriile de greutate.

Federaţia de Sambo din România a fost creată în urmă cu trei ani. Preşedintele ei este Viorel Gîscă, originar din Republica Moldova. Lotul României este condus de antrenorul emerit Tudor Buzu din Chişinău. Membrii lui au obţinut după două zile de întreceri două medalii de bronz.

Campionatul a reunit sportivi din 35 de ţări. El se va încheia astăzi, 18 mai.

Source: moldpres.md

Keywords:

Campionat , sambo , sport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2066 locuitori

Codreanca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codreanca și Lupa-Recea. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2066 de oameni. Satul Codreanca a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.