26 may 2014, 16:46 Sport views 8512
După şapte ani de pauză, Zimbru cîştigă Cupa Moldovei (VIDEO)
Photo: pariuri.md
26 may 2014, 16:46 Sport views 8512

După şapte ani de pauză, Zimbru cîştigă Cupa Moldovei (VIDEO)

Contrar aşteptărilor, Zimbru şi-a adjudecat, pentru a şasea oară în istorie, Cupa Moldovei la fotbal în faţa celor de la Sheriff Tiraspol. Echipa antrenată de Oleg Kubarev a jucat excelent tactic o partidă care a început cu dominaţia formaţiei tiraspolene.

Prima mare ocazie a meciului a fost bifată de Vadim Paireli. Mijlocaşul echipei tiraspolene a fost la un pas de a marca. Unul dintre cele mai controversate momente s-a produs în minutul 27, cînd Louvanor a fost eliminat de la Sheriff pentru joc periculos la adversar.

Totul s-a decis în repriza secundă, cînd Dan Spătaru a marcat în minutul 50. Peste 9 minute Juninho a egalat. În minutul 66 Stanojevic a marcat în propria poartă, iar Erhan a stabilit scorul final cu 12 minute înainte de sfîrșitul meciului.

Zimbru a cîştigat pentru a doua oară într-o finală jucată cu Sheriff Tiraspol. Astfel, graţie acestei victorii, duelul dintre Zimbru şi Sheriff Tiraspol va fi reeditat în Supercupa Moldovei la fotbal, care se va desfăşura în luna iulie.

Source: noi.md

Keywords:

fotbal , sport , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2342 locuitori

Bîrnova este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Bîrnova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Bîrnova este situat pe malul drept al Nistrului la o distanță de 3 km de orașul Ocnița și la 236 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2342 de oameni. Satul Bîrnova din ținutul Hotin, este o veche așezare rurală, menționată sub denumirea Cusearău în documentul din 20 decembrie 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.