26 september 2014, 15:47 Sport views 9097
Turneul tradițional de tenis pentru copii, la Chișinău
Photo: tennis.mxc.ru
26 september 2014, 15:47 Sport views 9097

Turneul tradițional de tenis pentru copii, la Chișinău

Turneul de categoria a doua, organizat în rîndul copiilor cu vîrsta cuprinsă între 10 și 14 ani, reunit circa 120 de tineri sportivi. Majoritatea lor sînt discipoli ai școlilor din Chișinău, Tiraspol, Bălți și Soroca.

Printre medaliați au fost și doi frați, care s-au confruntat într-o finală. Este vorba de frații Cozac, care au cucerit în total trei medalii. O evoluție foarte bună au avut-o și Nicolae Cebotari, Alin Andrieș, Ecaterina Mălai, Bogdan Boclincă.

Arbitrul principal al competiției, Iuri Gorban, s-a arătat satisfăcut de turneu și consideră că obiectivul principal a fost îndeplinit. Numărul copiilor participanți este în creștere, fapt ce demonstrează un interes mai mare față de tenis.

Turneul de categoria a doua pentru copii este organizat în fiecare toamnă și primăvară.

Source: www.noi.md

Keywords:

tenis , turneu , copii , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.