17 october 2011, 18:52 Sport views 4668
17 october 2011, 18:52 Sport views 4668

Duetul de „aur” al dansatorilor moldoveni la mondialul de juniori

La Palatul Republicii din Chișinău s-a încheiat Campionatul Mondial de dans sportiv la categoria juniori. Cea mai bună pereche din Republica Moldova, Alexandru Bîrcă - Alina Milinceanu, a obţinut titlul de campioni mondiali, cîştigînd „aurul” la categoria „Juniori II" (14-15 ani). „Această pereche a avut cel mai interesant şi cel mai cizelat program din concurs. Au meritat să cîştige”, a spus preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Dansuri Sportive, Petru Gozun.

Campionatul Mondial de juniori a fost jurizat de arbitri din 20 de ţări. În competiţie au evoluat dansatori din 33 de state, printre care perechi din SUA, Japonia şi Canada.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
101 locuitori

Picus este un sat din cadrul comunei Ochiul Roş, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 101 oameni. Satul Picus a fost menționat documentar în anul 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.