29 december 2014, 16:37 Sport views 8126
Un nou gol superb pentru Alexandru Epureanu in campionatul Turciei
Photo: facebook.com
29 december 2014, 16:37 Sport views 8126

Un nou gol superb pentru Alexandru Epureanu in campionatul Turciei

Un nou gol superb pentru Alexandru Epureanu in campionatul Turciei. Capitanul nationalei Moldovei a marcat, iar echipa sa a castigat cu 3 la 1. Dupa acest succes formatia moldoveanului si-a intarit pozitia a patra in campionat.

Doar Fenerbahce, Besiktas si Galatasaray ii mai stau in cale lui Alexandru Epureanu in campionatul Turciei. Formatia sa, Basaksehir, si-a consolidat pozitia a patra dupa un nou succes, in care s-a remarcat capitanul nationalei Moldovei. Epureanu a deschis scorul in duelul cu cei de la Kayseri.

1 la 0 a fost si scorul pauzei, insa imediat dupa venirea de la cabine oaspetii au egalat. Pe final, Basaksehir a fortat, a reusit sa marcheze de doua ori si a invins cu 3 la 1. A fost a patra victorie consecutiva pentru Basaksehir, care alearga cu disperare dupa un loc pe podium. Echipa lui Epureanu are un start de sezon fantastic, fiind formatia cu cele mai putine goluri primite, doar 6 in cele 15 etape. Moldoveanul Alexandru Epureanu a jucat in 14 meciuri pentru Basaksehir si a reusit sa inscrie deja de 4 ori, un rezultat fantastic pentru un fundas.

Source: protv.md

Keywords:

fotbal , moldovenii , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.