16 january 2015, 15:22 Sport views 7853
Încă o victorie pentru selecționata Moldovei la futsal
Photo: ipn.md
16 january 2015, 15:22 Sport views 7853

Încă o victorie pentru selecționata Moldovei la futsal

Selecţionata de futsal a Moldovei a mai obţinut o victorie în preliminariile Campionatului European din 2016. De această dată, „tricolorii" au învins categoric naţionala micuţului stat San Marino, cu 7-0, transmite IPN.

Golurile au fost marcate de Munteanu, Obadă, Tacot, Ţîmbalist, Hilotii, Podlesnov şi Gojan. După acest succes, echipa antrenată de Vladimir Vusatîi a urcat pe primul loc în grupa D, graţie unui golaveraj mai bun decât cel al Franţei, care la rândul ei a trecut de Albania, scor 5-2. Calificarea se va decide în ultimul meci direct dintre Moldova şi Franţa.

„Franţa nu şi-a arătat valoarea adevărată în primele două meciuri. Ne aşteapă un duel foarte greu", a declarat la conferinţa de presă selecţionerul Moldovei, Vladimir Vusatîi. Partida Moldova - Franţa va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30, la Futsal Arena FMF de la Ciorescu.

Source: ipn.md

Keywords:

futsal , Moldova , victorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
2517 locuitori

Bălăureşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Bălăureşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2517 oameni. Satul Bălăureşti a fost menționat documentar în anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.