19 february 2015, 16:51 Sport views 6462
Radu Albot a ajuns în sferturile de finală la ATP Challenger New Delhi
19 february 2015, 16:51 Sport views 6462

Radu Albot a ajuns în sferturile de finală la ATP Challenger New Delhi

Radu Albot, cel mai bun jucător de tenis din Moldova, care a fost eliminat din prima rundă a turneului Chellenger de la New Delhi, în proba de dublu, s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei de simplu de la New Delhi.

În optimile concursului, Albot a dat piept cu reprezentantul gazdelor, Ramkumar Ramanathan (272 ATP), reuşind să învingă cu 6-4, 6-2 şi va juca mâine contra unui jucător mai slab cotat, Yuki Bhambri, locul 414 ATP, care a reuşit să-l învingă pe renumitul jucător bielorus, care a jucat şi la Chişinău în Cupa Davis, Egor Gherasimov, cu scorul de 6-3, 6-3.

La proba de dublu, moldoveanul a făcut pereche cu indianul Divij Sharan, pierzând în faţa indienilor Sriram Balaji/Vishnu Vardhan, pierzând 2-6, 5-7.

Moldoveanul a început anul 2015 cu un trofeu la proba de dublu la Challenger Lonceston, când a făcut pereche cu americanul Mitchell Krueger.

Source: jurnal.md

Keywords:

Radu Albot , tenis , turneu , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
254 locuitori

Floricica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cantemir și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 254 locuitori. Satul Floricica a fost înființat în anul 1946.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.