27 march 2015, 10:00 Sport views 6662
Sistem internaţional de cronometrare, testat în premieră la Chişinău
27 march 2015, 10:00 Sport views 6662

Sistem internaţional de cronometrare, testat în premieră la Chişinău

Unicul sistem de cronometrare din Moldova se va testa sâmbătă, 28 martie, pe stadionul „Dinamo" din capitală. Acesta se utiliza la Primul Maraton Internaţional de la Chişinău care va avea loc în luna aprilie.

Potrivit unui comunicat de presă, acțiunea de sâmbătă se va desfășura cu participarea unui specialist din Germania. Sportivii îi vor demonstra cum va funcţiona sistemul, vor alerga cu cipuri şi numere, care vor fi utilizate în cadrul maratonului.

Datorită utilizării sistemelor moderne de cronometrare, organizatorii aduc Primul Maraton Internaţional din istoria Moldovei independente în conformitate cu standardele internaţionale.

Primul Maraton Internaţional din Chişinău se va desfăşura la 26 aprilie 2015 pe străzile centrale ale Chişinăului.

Source: trm.md

Keywords:

maraton , Chisinau , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.