30 march 2015, 16:47 Sport views 8419
Sportivii moldoveni au cucerit trei medalii la Campionatul European de lupte libere (VIDEO)
Photo: diez.md
30 march 2015, 16:47 Sport views 8419

Sportivii moldoveni au cucerit trei medalii la Campionatul European de lupte libere (VIDEO)

MTS a anunţat că la Campionatul European de lupte libere feminine şi greco-romane U-23 care s-a desfăşurat în perioada 25 – 30 martie curent, sportivii moldoveni au cucerit două medalii de aur şi o medalie de bronz, transmite News-Moldova.

Evenimentul a avut loc în oraşul Walbrzych din Polonia. Echipa naţională la lupte greco-romane, susţinută de Ministerul Tineretului şi Sportului, a fost reprezentată de şase sportivi şi antrenori.

Victor Ciobanu, cat. 59 kg, a cucerit medalia de aur, după ce i-a învins în calificări pe bulgarul Nicola Vichev, în optimi de finală pe sârbul Tamas Nadj, în sferturi de finală pe armeanul Vazgen Khachatryan, în semifinală pe azerul Eldaniz Azizli şi în finală pe rusul Zaur Kabolev.

Daniel Cataraga, cat. 71 kg, a obţinut medalia de aur, după ce i-a învins în optimi de finală pe croatul Vedran Luketin, în pătrimi de finală pe belarusul Tsimur Berdyieu, în semifinală pe rusul Aleksei Kiiankin şi în finală pe suedezul Daniel Soini.

Petru Şevciuc, cat. 75 kg, a cucerit bronzul în lupta cu suedezul Bogdan Kourinnoi, iar Maxim Mamulat, cat. 66 kg, a obţinut locul cinci al competiţiei.

Source: newsmoldova.md

Keywords:

medalie , Campionat , lupta , moldovenii , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
552 locuitori

Sverdiac este un sat din cadrul comunei Recea, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîșcani și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Sverdiac a fost înființat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.