04 february 2015, 15:55 Sport views 7347
Cinci sportivi moldoveni au devenit premianți la turneul de la Herson
04 february 2015, 15:55 Sport views 7347

Cinci sportivi moldoveni au devenit premianți la turneul de la Herson

Cinci sportivi moldoveni au devenit medaliați la turneul internațional de tenis de masă de la Herson (Ucraina), rezervat cadeților și juniorilor, au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

Surorile Natalina și Vitalina Brînză s-au clasat în ordine pe primele două locuri în concursul junioarelor în vîrstă pînă la 15 ani. Valentin Mihailov a ocupat primul loc, iar Arsenie Iacubenco a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere în turneul masculin, rezervat aceleiași categorii de vîrstă. Valeria Vieru a ocupat locul doi la categoria de vîrstă pînă la 11 ani.

Toți premianții sînt originari din Bălți și se antrenează sub îndrumarea lui Oleg Șaric. "A fost un turneu foarte impunător, în primul rînd, din punct de vedere numeric. La el au fost prezenți, în special, mulți jucători din orașele Dnepropetrovsk, Odesa și Nikolaev. Noi am excelat la capitolul calitate, tehnică și am devenit premianți. Evoluțiile elevilor mei sînt o confirmare a performanțelor înregistrate recent la un alt turneu internațional disputat la Bistrița-Năsăud (România)", a declarat astăzi pentru agenție antrenorul Oleg Șaric.

Surorile Natalina și Vitalina Brînză au ocupat la Bistrița-Năsăud în premieră în istoria tenisului de masă moldovenesc primul loc la proba dublu feminin, categoria de vîrstă minicadete. Natalina Brînză s-a clasat anul trecut pe locul trei la turneul Top-12, desfășurat în Belgia și s-a situat pe locul patru la Campionatul European.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
3093 locuitori

Biruinţa este un oraş în raionul Sîngerei, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul drept al rîului Răut, oraşul Biruinţa este situat la o distanţă de 27 km de orașul Sîngerei și la 134 km de Chișinău. Orăşelul Biruinţa a fost înfiinţat în anul 1963, pe lîngă fabrica de zahăr din Alexăndreni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.