30 september 2015, 14:31 Sport views 5406
Radu Albot l-a învins pe Viktor Troicki, numărul 22 mondial
Photo: thestar.com.my
30 september 2015, 14:31 Sport views 5406

Radu Albot l-a învins pe Viktor Troicki, numărul 22 mondial

Tenismanul moldovean Radu Albot l-a învins astăzi, în două seturi (6-2, 7-5), la turneul internaţional "BMW Open" de la Kuala Lumpur (Malaysia), pe Viktor Troicki (Serbia), numărul 22 mondial, transmite MOLDPRES.

Meciul a durat o oră şi jumătate. Viktor Troicki a reuşit 11 aşi. Radu Albot a replicat cu 5 breack-uri şi a comis numai două erori duble. A fost prima întîlnire dintre ei.

Următorul său adversar va fi Mihail Kukuşkin din Kazahstan, numărul 54 mondial. Radu Albot ocupă actualmente locul 107 în clasamentul ATP. Cele mai înalte locuri deţinute în clasament anul curent de el au fost 85 la simplu şi 80 la dublu.

Cîştigătorul turneului va pleca acasă cu un premiu de 170 mii de dolari.

Tenismanul moldovean a fost admis, în premieră, anul curent pe tabloul principal al turneului de Mare Slam US Open, graţie rezultatelor bune înregistrate, fiind calificat în finalele de la patru turnee - Poznan, Calcutta, Moscova și Praga.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. El a cîștigat în cariera sa 16 turnee la individual și 15 la dublu. În acest an a promovat, în premieră, în top-100 mondial.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Radu Albot , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2858 locuitori

Iabloana este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Soroca și Iabloana. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 164 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2858 de oameni. Satul Iabloana a fost menționat documentar în anul 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.