01 november 2016, 18:25 Sport views 11334
Messi va purta un costum creat de un designer moldovean (Foto)
01 november 2016, 18:25 Sport views 11334

Messi va purta un costum creat de un designer moldovean (Foto)

Fotbalistul argentinian Lionel Messi va îmbrăca la ceremonia „Balonul de Aur" un costum creat de către designerul Alexandru Zislis, originar din Moldova. Acest creator de modă este asistentul vestimentar personal al sportivului, notează NOI.md cu referire la kankan.md.

Creatorul italian de modă Alexandru Zislis, originar din Moldova, pe parcursul cîtorva ani, creează costumele faimosului fotbalist argentinian pentru solemnități. Anume în costumele pămînteanului nostru Messi a ieșit pe scenă la gala „Balonul de Aur" din ultimii ani. În imaginile ceremoniei de anul trecut (vezi foto) Lionel Messi apare într-un costum confecționat sub conducerea lui Zislis.

Creatorul de modă lucrează în cadrul companiei „Dolce&Gabbana", dar are mai multe tangențe cu fotbalul. Zislis este fost jucător al selecționatei de tineret la fotbal a Moldovei. În campionatul Moldovei el a evoluat pentru cluburile tiraspolean „Sheriff", orheian „Viitorul" (actualul „Milsami") și FC „Costuleni". În afară de Messi, Zislis colaborează cu faimoși fotbaliști precum Luis Figo, Carlos Tevez și Riccardo Montolivo.

Gala „Balonul de Aur" va avea loc în seara zilei de 11 ianuarie la Zurich. Titlul de cel mai bun fotbalist al planetei în anul 2015 va fi disputat de trei jucători – Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar. Ultima dată Messi a cîștigat această distincție prestigioasă în anul 2012.

Source: www.noi.md

Keywords:

fotbal , design , haine , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.