15 february 2016, 16:02 Sport views 6484
De Ziua Îndrăgostiților, pe două roți!
15 february 2016, 16:02 Sport views 6484

De Ziua Îndrăgostiților, pe două roți!

14 februarie este cunoscută ca fiind ziua tuturor îndrăgostiţilor. Și iubitorii de vehicule pe două roţi nu au putut lăsa să treacă ziua dragostei fără ca să nu se plimbe pe străzile urbane, cât şi prin suburbii.

Astfel, ca în fiicare an, Clubul Cicliştilor Amatori din Republica Moldova a organizat acţiunea „Îndrăgostiţi pe bicicletă" cu traseul Giurgiuleşti - Cahul - Cantemir - Leova - Hânceşti- Chişinău. Mai mult, aceştia au susținut că au parcurs un traseu în formă de inimă prin capitală, cu lungimea de circa 30 de km.

Motivul pentru care cicliştii amatori organizează această acţiune este de a se bucura de biciclete chiar și de Ziua Îndrăgostiţilor. „Am intrat recent în Clubul Cicliştilor Amatori, pentru că sunt o fire sportivă. Când am aflat de ei m-am bucurat foarte mult şi am înţeles că o să am de atunci încolo prilejul foarte des de a ieşi să fac mişcare. Îmi place ciclismul şi chiar şi prietenul meu este ciclist amator. Scopul traseului de astăzi este să ne bucurăm de biciclete de Ziua Îndrăgostiţilor şi cu această ocazie traseul pe care l-am descris noi are forma perfectă a unei inimi", ne-a spus Alina, una din participantele la această acţiune.

Un alt participant la aceast eveniment susţine că nu se află la prima experienţă de aşa gen. „Particip deja de un an, m-am molipsit de ciclism şi e foarte bine. Am invitat mai mulţi prieteni să participle, însă nu au putut veni toţi", a zis Dan, ciclist amator.

Amintim că Clubul Cicliştilor Amatori au mai organizat asemenea acţiuni, parcurgând un traseu pe străzile Chişinăului și felicitând locuitorii cu sărbătorile dedicate celor îndrăgostiţi. Pentru a fi la curent cu acțiunile Clubului, urmăriți pagina de Facebook.

Source: zugo.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
890 locuitori

Steţcani este un sat din cadrul comunei Micleşti, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 35 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 890 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1679.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.