05 november 2016, 15:30 Sport views 5629
Dan Olaru, pe locul I la etapa Cupei Europei
05 november 2016, 15:30 Sport views 5629

Dan Olaru, pe locul I la etapa Cupei Europei

Tînărul arcaş moldovean, Dan Olaru, continuă să obţină rezultate foarte bune. El s-a clasat pe primul loc la etapa Cupei Europei printre juniori, desfăşurată în Ungaria.

Acest concurs a fost o etapă de calificare înaintea Campionatului European printre seniori, unde se vor pune la bătaie ultimele foi de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Europenele vor avea loc în oraşul englez Nottingham, în perioada 23-29 mai.

La ediţie trecută a Olimpiadei, Dan Olaru a fost portdrapelul Moldovei, fiind cel mai tînăr participant. La cei 15 ani, el a ocupat la Londra locul 9, după victorii de senzaţie în faţa reprezentanţilor Statelor Unite şi a Marii Britaniei.

Source: www.timpul.md

Keywords:

Dan Olaru , Cupa Europei , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
5297 locuitori

Olăneşti este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Olăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 27 km de orașul Ștefan Vodă și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5297 de oameni. Satul Olănești este menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.