19 july 2016, 16:45 Sport views 6713
Vladislav Ursu a cucerit titlul de campion european la dublu masculin
19 july 2016, 16:45 Sport views 6713

Vladislav Ursu a cucerit titlul de campion european la dublu masculin

Jucătorul moldovean de tenis de masă Vladislav Ursu a cucerit ieri, la Zagreb (Croația), titlul de campion european la cadeți, proba dublu masculin.

El a obținut titlul evoluînd în pereche cu Maciej Kolodzievczyk (Austria). Adversarii lor au fost în semifinală Vladimir Sidorenko – Maksim Grebnev (Rusia), considerați favoriții turneului. Scor final: 3-1 (11-8, 8-11, 11-9, 11-9). În meciul decisiv pentru titlu, ei s-au întîlnit cu perechea suedeză Trul Moregardh – Martin Friis. Scor: 3-1 (11-9, 7-11, 12-10, 11-7).

La individual simplu, Vladislav Ursu a cedat în șaisprezecimile competiției lui Lev Katsman (Rusia) cu scorul 1-4. La aceeași fază a competiției, proba mixt, a suferit eșec jucînd în pereche cu Vosus Randriantsoa (Franța). La ediția precedentă a Europenelor, ei au devenit medaliați cu bronz.

Un alt sportiv moldovean, Andrei Puțuntică a concurat în turneul de tineret. El a abandonat competiția la proba dublu în șaisprezecimile turneului, evoluînd în pereche cu Luca Bressan (Italia).

În concursul pe echipe, lotul moldovean alcătuit din Vladislav Ursu și Felix Cosmolici a ocupat locul 13 printre cele 40 de formații. Anterior, au fost înregistrate următoarele rezultate: 0-3 cu Franța, 1-3 cu Anglia, 2-3 cu România, 2-3 cu Germania, 2-3 cu Turcia, 3-1 cu Spania, 3-1 în cel de-al doilea meci disputat cu echipa României.

Vlad Ursu este originar din Chișinău. El este legitimat la un club din Germania împreună cu Andrei Puțuntică și Eugen Coșciug. Toți sînt elevii antrenorului Vladimir Semipeadnîi.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

tenis , campion

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
672 locuitori

Stația de Cale Ferată Rogojeni este o localitate în componența comunei Rogojeni din raionul Șoldăneşti. Loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni se află la o distanță de 38 km de orașul Șoldănești și la 97 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni constituia 672 de oameni. Localitatea apare odată cu înființarea stației de cale ferată Rogojeni în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.