10 june 2016, 10:30 Sport views 5036
Sosnovschi și Detiuc - în semifinale
10 june 2016, 10:30 Sport views 5036

Sosnovschi și Detiuc - în semifinale

Perechea Adriana Sosnovschi și Anastasia Detiuc s-au calificat în semifinalele competiției ITF Pro Circuit de la Chișinău. Ele le-au eliminat pe surorile Maryna și Nadiya Kolb, cele care au triumfat în cadrul primului turneu de săptămâna trecută.

Ucrainencele au cedat în două seturi, scor 6-7, 2-6. În semifinale Sosnovschi și Detiuc se vor bate cu favoritele competiției, Kyra Shroff din India și franțuzoaica Estelle Cascino. La turneul trecut, Sosnovschi a ajuns de asemenea până în semifinale, dar atunci a făcut pereche cu rusoaica Elina Nepliy.

La simplu, dintre moldovence în sferturi s-au calificat Alexandra Perper și Adriana Sosnovschi. Perper, cap de serie numărul 1, o va întâlni pe ucraineanca Starodubtsewa, în timp ce Sosnovschi va juca contra Helenei Ploskina, de asemenea din Ucraina.

Source: ipn.md

Keywords:

semifinala , tenis , sport , turneu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.