22 december 2016, 10:55 Sport views 3918
Radu Albot surprinde prin noul look (Video)
22 december 2016, 10:55 Sport views 3918

Radu Albot surprinde prin noul look (Video)

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot surprinde prin noul look. Acesta s-a tuns chel si trage tare la antrenamente, pentru a fi pregatit de noul sezon. Albot are si un sparring-partener redutabil - un jucator clasat pe locul 7 in topul mondial.

Cu un nou look neobisnuit, Radu Albot se pregateste de noi competitii in Statele Unite, alaturi de antrenorul sau, americanul Liam Smith. Tenismanul moldovean, care a cucerit in acest an 3 trofee la competitii de tip Challenger, este cu gandul la noi victorii in sezonul 2017.

Albot are un program incarcat de antrenamente, care include diferite seturi de exercitii. In pregatiri, moldoveanul, numarul 97 mondial, are parte si de un adversar de calibru. Radu Albot joaca tenis cu francezul Gael Monfils, care la moment este pe locul 7 in topul ATP.

Source: protv.md

Keywords:

Radu Albot , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
72 locuitori

Bosca este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dubăsari și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Bosca alcătuia 72 de oameni în anul 2012. Satul Bosca a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.