29 march 2017, 16:15 Sport views 31888
Bronzul pugilistului moldovean (Foto, Doc)
29 march 2017, 16:15 Sport views 31888

Bronzul pugilistului moldovean (Foto, Doc)

Între 15 și 19 martie, în orașul rusesc Anapa s-a desfășurat Turneul Internațional al tineretului cu participarea a cca 110 pugiliști din 14 țări ale Europei și Asiei. Au participat și sportivi din Tiraspol.

De succes s-a bucurat Victor Vacula, care l-a învins pe pugilistul din Afganistan Șahin Amir Muhammed, însă în semifinală a cedat în fața rusului Eduard Savin și a urcat pe treapta a treia a piedestalului de onoare în categoria de greutate 56 kg.

Alexandru Dudari (69kg) a pierdut în fața kirghizului Erjan Iarîsculov, Andrei Chiriacov (75kg) – în fața estonianului Stiven Aas, iar Igor Rodionov (91kg) nu l-a putut birui pe rusul Daniil Dubrovschii.

Source: boxing.md

Keywords:

box , sport , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.