20 may 2017, 16:40 Sport views 5748
Un antrenor moldovean a cîștigat argintul pe Peninsula Arabică
20 may 2017, 16:40 Sport views 5748

Un antrenor moldovean a cîștigat argintul pe Peninsula Arabică

Un membru al personalului tehnic al clubului arab „Al-Nasr", Emil Caras, și-a ajutat echipa să iasă în finala Cupei EAU.

În meciul decisiv fotbaliștii „Al-Nasr" au cedat în fața echipei „Al-Wahda" și au reușit să cîștige medalii de argint.

Echipa „Al-Nasr" a cîștigat medalii de argint în Cupa de fotbal a Emiratelor Arabe Unite, în primul sezon, imediat după ce în fruntea personalului tehnic a fost numit specialistul român Dan Petrescu. Se cunoaște că printre asistenții lui apare și compatriotul nostru Emil Caras. În meciul decisiv, care a avut loc la Abu Dhabi, echipa „Al-Nasr" a cedat în fața adversarilor din „Al-Wahda" cu scorul de 0:3. Toate golurile au fost marcate după ce, în minutul 67, de pe teren a fost eliminat jucătorul „Al-Nasr" Massoud Suleiman. În echipa „Al-Wahda" de două ori s-a făcut remarcat fotbalistul maghiar Balash Dzhudzhak.

Precizăm că Emil Karas a intrat în stafful tehnic al clubului „Al-Nasr" în octombrie 2016. Înainte de a activa pe Peninsula Arabică, Emil Caras a antrenat echipa „Dacia" Chișinău, FC „Tiraspol", „Olimpia" Bălți (care acum poartă numele de „Zarea" – nota red.). A activat în calitate de asistent al antrenorului Dan Petrescu în „Dinamo" (Moscova), „Kuban" (Krasnodar), „Alania" (Vladikavkaz), clubul românesc „Tîrgu Mureș" și cea chineză „Jiangsu Suning".

Source: noi.md

Keywords:

antrenor , sport , argint

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1024 locuitori

Tabăra este un sat din cadrul comunei Vatici, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1024 de oameni. Satul Tabăra a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.