25 september 2017, 12:15 Sport views 4283
Moldoveanul a intrat în finala Campionatului European de box
25 september 2017, 12:15 Sport views 4283

Moldoveanul a intrat în finala Campionatului European de box

În Albena (Bulgaria) are loc campionatul Europei printre juniori, la care selecționata Republicii Moldova participă în componență deplină. Și cu succes!

Șase boxeri moldoveni fac parte din cei mai puternici sportivi din cadrul acestei competiții prestigioase, dintre care trei au cîștigat sferturile de finală și și-au asigurat medalii de bronz la campionatul Europei

Pe parcursul zilei de astăzi, Vasile Cebotari, originar din Tiraspol (pînă la 54 kg, antrenorul Anatoli Dovgopol) a cîștigat în fața croatului Matko Prtenjac și a intrat în finala acestui turneu de prestigiu.

Astfel, băieții noștri au asigurat Republicii Moldova două medalii de bronz și cel puțin o medalie de argint.

Anterior, Vitalie Prisăcaru (48 kg), originar din Bălți, a reușit și el calificarea în semifinale la Europenele de juniori.

Source: noi.md

Keywords:

box , Campionat , Finala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
2653 locuitori

Alexandru Ioan Cuza este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexandru Ioan Cuza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2653 de oameni. Satul Alexandru Ioan Cuza a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.