10 october 2017, 17:10 Sport views 4607
Echipa națională de fotbal a Moldovei și-a încheiat participarea la turneul de calificare
10 october 2017, 17:10 Sport views 4607

Echipa națională de fotbal a Moldovei și-a încheiat participarea la turneul de calificare

După ce a pierdut acum o zi pe Stadionul „Zimbru", cu scorul de la 0: 1 în fața echipei Austriei, selecționata de fotbal a Moldovei a finalizat faza grupelor a turneului de calificare la Cupa Mondială-2018, pe ultimul loc.

Astfel, echipa a acumulat doar două puncte din 30 posibile. Au pierdut opt meciuri, două au jucat la egalitate, fiind marcate patru goluri, iar 23 - primite în poartă.

Cîștigător al grupei D cu 21 de puncte a devenit echipa națională a Serbiei. Aceasta a intrat direct în finala Cupei Mondiale. Pe locul doi se află echipa Irlandei (cu 19 puncte), pentru a se califica mai departe aceasta trebuie să joace cu succes două meciuri cu echipe din diferite grupuri.

Source: infotag.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.