05 may 2018, 15:50 Sport views 12438
Artur Ioniță a atras atentia unor echipe din Bundesliga
05 may 2018, 15:50 Sport views 12438

Artur Ioniță a atras atentia unor echipe din Bundesliga

Artur Ionita a atras atentia unor echipe din Bundesliga. Presa din Germania si Italia anunta ca formatia Cagliari ar putea cere in vara sase milioane de euro pentru jucatorul moldovean.

Cateva publicatii au anuntat deja ca Stuttgart este una dintre echipele care il doresc pe Ionita. Mijlocasul mai are contract cu gruparea Cagliari pana pe 30 iunie 2021. Formatia sa ocupa locul 16 in Campionatul Italiei si lupta pentru evitarea retrogradarii in liga secunda.

In acelasi timp, Stuttgart ocupa a 8-a pozitie in esalonul superior din Germania si lupta pentru a urca pe locul 6, care asigura calificarea in Europa League.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1789
Populația:
19400 locuitori

Ceadîr-Lunga este un oraş în Republica Moldova, în componenţa Unităţii Teritoriale Autonome Găgăuzia. Amplasat în partea de sud a republicii, pe cursul mediu al rîului Lunga, oraşul Ceadîr-Lunga este situat la o distanţă de 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 19401 locutori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1789.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.