16 december 2018, 11:30 Sport views 12421
Judocanul moldovean a evoluat la Masters-ul de la Guangzhou
16 december 2018, 11:30 Sport views 12421

Judocanul moldovean a evoluat la Masters-ul de la Guangzhou

Denis Vieru a fost singurul judocan moldovean care a evoluat la turneul Masters de la Guangzhou (China), care reuneşte pe cei mai buni 16 sportivi din lume în fiecare din cele şapte categorii de greutate.

Vieru a avut ghinion la tragerea la sorți și l-a întâlnit în prima rundă pe japonezul Joshiro Maruyama. Lupta s-a încheiat după 2 minute și 35 de secunde în favoarea lui Maruyama, ca urmează să lupte în finala categoriei de greutate 66 kg. Adversarul său din ultimul act va fi israelianul Baruch Shmailov.

La turneul de la Guangzhou participă sportivi din 53 de ţări.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , judo

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.