21 november 2019, 16:00 Sport views 5086
Moldoveanul care a devenit campion mondial (Video)
21 november 2019, 16:00 Sport views 5086

Moldoveanul care a devenit campion mondial (Video)

Vladislav Untu este dansatorul moldovean care ne duce faima şi peste hotarele ţării.

La Campionatului Mondial de Dans Sportiv în Austria, Vladislav a luat locul întîi, transmite Noi.md.

Vladislav Untu are 18 ani și este originar din orașul Cricova.

De menţionat că, de la 7 ani, el a început să practice dansul sportiv de performanță.

,,Dansez două programe ale dansului sportiv: Latino-american (jive, cha-cha, passo doble, rumba și samba) și Standard (valsul vienez, valsul lent, Foxtrot, tango, quickstep)", a declarat Vladislav Untu în cadrul unui interviu.

Dansatorul moldovean a povestit pentru Ea.md despre emoţiile de la concursul din Austria:

Emoțiile pe care le-am trăit sunt de nedescris, deoarece atât eu cât și partenera mea, Polina, ne-am dorit această victorie. Alături de familiile noastre au fost prezenți și antrenorii noștri, dansatorii Gabriele Goffredo și Ana Matus, care reprezintă și ei Moldova, ei sunt de 4 ori Campioni Mondiali categoria Adulți. Această victorie are o semnificație emoțională aparte. Tot în Austria Gaby și Ana au obținut primul titlul de Campioni Mondiali și ne-am dorit și noi în semn de recunoștință pentru munca pe care o depun, să obținem același titlu la programa Latino. Deși eram deja Campioni Mondiali la 10 Dansuri ne-am dorit ca în palmaresul nostru să fie separat titlul și pentru programul Latino", spune Vladislav.

Source: noi.md

Keywords:

campion , moldovenii , Dansuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1559 locuitori

Berlinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berlinţi şi Caracuşenii Noi. Satul Berlinţi este situat la o distanţă de 14 km de oraşul Briceni, la 12 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1559 de oameni. Prima atestare documentară a satului Berlinţi datează din septembrie 1671. La acea  dată satul se numea Bîrlinţi şi era în componenţa ţinutului Hotin.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.