12 march 2012, 11:04 Sport views 6381
12 march 2012, 11:04 Sport views 6381

Rugbistul moldovean Dumitru Arhip a debutat în Marea Britanie

Rugbistul moldovean Dumitru Arhip a debutat, în week-end, la echipa galeză Ospreys, în etapa a zecea a Rabo Direct Pro 12, Liga Celtică de rugbi, care reuneşte la start formaţii din Italia, Scoţia, Irlanda şi Ţara Galilor, au informat surse din cadrul federaţiei naţionale de profil, relatează MOLDPRES.

Ospreys a cîştigat partida cu Cardiff Blues. Scor final - 33-12. Dumitru Arhip a intrat la linia întîi, pe post de pilier. El s-a aflat cîteva săptămâni în lotul galezilor pînă la acest meci.

În Marea Britanie evoluează încă un rugbist moldovean, Vadim Cobîlaş. El este legitimat cu începere din anul trecut la echipa Sale Sharks, care concurează în campionatul Angliei. Vadim Cobîlaş este căpitanul echipei naţionale. El a fost desemnat de federaţia de profil cel mai bun rugbist moldovean în 2011.

Dumitru Arhip a jucat în anul curent împreună cu fratele său, Victor, la Enisei Krasnoiarsk, devenind campioni ai Rusiei, notează MOLDPRES.

Keywords:

sport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.