05 november 2021, 12:00 Sport views 3292
Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial
05 november 2021, 12:00 Sport views 3292

Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial

Tenismanul moldovean Radu Albot a urcat patru poziții în clasamentul mondial și este acum pe locul 77. Compatriotul nostru a jucat ultima dată în calificările turneului de la Madrid , însă a fost învins de italianul Lorenzo Musetti.

Apoi, Albot s-a retras de la competiția de la Roma, unde, la fel în calificări, trebuia să joace cu un alt reprezentant al Italiei, Raul Brancaccio.

Cea mai bună clasare a lui Radu în ierarhia mondială a fost înregistrată în august 2019, atunci cînd moldoveanul a fost pe locul 39.

Schimbări importante s-au produs și în vîrful clasamentului ATP. Tenismanul rus Daniil Medvedev a urcat pe locul secund și l-a devansat pe spaniolul Rafael Nadal. Lider rămîne sîrbul Novak Djokovic.

Italianul Matteo Berrettini, care a ajuns pînă în finala turneului de la Madrid, a urcat o poziție și este acum pe locul 9.

Source: noi.md

Keywords:

sport , tenis , rating

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1956
Populația:
1841 locuitori

Ghindeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a țării, oraşul Ghindeşti este situat la o distanţă de 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituie 1841 locuitori. Orașul Ghindești a fost înființat în anul 1956 pe lîngă fabrica de zahăr din localitate.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.