03 august 2013, 10:26 Sport views 7078
03 august 2013, 10:26 Sport views 7078

Moldoveanul Dan Olaru a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de juniori din Polonia



Unul dintre eroii Olimpiadei de la Londra, Dan Olaru a cucerit prima medalie din carieră. Arcaşul s-a clasat pe locul trei la Campionatul European de juniori din Polonia, relatează publika.md .

"Este foarte greu să aduci o medalie. Noi vom continua să ne pregătim. Competiţii avem destule. Ne vom strădui să aducem locuri bune", a spus Olaru.

Această medalie a fost prima nu doar pentru Dan Olaru. "Este o primă medalie în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului. Vreau să vă felicit. Pe tine Dan, în primul rînd", a declarat ministru Tinererului şi Sportului, Octavian Ţîcu.

Olaru a fost singurul sportiv din lotul Moldovei, care a reuşit să urce pe podium la aceste europene. Pentru o medalie de bronz a mai luptat şi Alexandra Mîrca, însă a cedat în finala mică a competiţiei de junioare.

"Sînt mulţumită de felul cu a evoluat echipa. Am vrut doar ca şi Alexandra, care a participat la ultima competiţie de juniori, să ia o medalie", amenţionat antrenorul Irina Cecanova.

Echipa Moldovei de tir cu arcul s-a clasat pe locul şase în clasamentul general a Campionatului European de juniori.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
4280 locuitori

Taraclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Taraclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4280 de oameni. Satul Taraclia a fost menționat documentar în anul 1783.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.