02 december 2022, 10:30 Sport views 3032
Rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice de la Beijing. Locurile ocupate de biatlonistele din Republica Moldova
02 december 2022, 10:30 Sport views 3032

Rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice de la Beijing. Locurile ocupate de biatlonistele din Republica Moldova

Republica Moldova a înregistrat rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice de la Beijing. Biatlonista Alina Stremous s-a clasat pe locul 10 în proba sprint 7,5 km! Ea a trecut linia de finiș cu un minut, 15.2 secunde mai tîrziu decît noua campioană olimpică, norvegianca Marte Olsbu Roeiseland.

O altă biatlonistă din Republica Moldova, Alla Ghilenko a ocupat locul 86, anunță olympic.md.

Publika.md reamintește că Republica Moldova a debutat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing la 7 februarie. Primele au intrat în concurs biatlonistele Alina Stremous și Alla Ghilenko. Ele au evoluat în cursa individuală pe distanța de 15 kilometri.

Stremous, campioană și vicecampioană europeană în acest an în proba de urmărire și respectiv la individual, s-a clasat la final pe locul 37. Ghilenko a încheiat cursa pe locul 72.Campioană olimpică în această probă a devenit nemțoaica Denise Herrmann.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1639
Populația:
1240 locuitori

Hristici este un sat şi comună din raionul Soroca. Hristici este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1240 de oameni. Satul Hristici a fost menționat documentar în anul 1639.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.