26 march 2013, 13:00 Sport views 5120
26 march 2013, 13:00 Sport views 5120

Competiții la Wushu în Bender

În incinta școlii de lupte din orașul Bender au avut loc competițiile la Wushu, la care au participat circa 40 de tineri sportivi și antrenorii lor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Potrivit "Novii Reghion", participanții din Bender, Chișinău, Bălți au demonstrat diferite tehnici de luptă.

Dintre sportivii din Bender cei mai buni au devenit tatăl și fiul Andrus – Vladimir a ocupat locul unu la adulți, iar fiul său, Alexandru – printre copiii de 5 - 6 ani.

Cel mai bun dintre chișinăuieni a fost Maxim Malacilî, în categoria de vîrstă de la 9 la 12 ani – el are cele mai multe medalii la diferite categorii.

Obiectivul principal al competiției – promovarea modului sănătos de viață, implicarea copiilor și tinerilor în practicarea wushu și depistarea celor mai buni sportivi pentru a forma echipe, sporirea profesionalismului arbitrilor.

Competițiile vor avea loc în două etape – la mijlocul lunii mai, sportivii din Transnistria vor fi invitați la Chișinău.

Keywords:

sport , Campionat , Chisinau , Bender , Balti

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.