15 august 2022, 14:30 Sport views 1630
Fostul portar al lui Dinamo Kiev s-a alăturat lotului Sheriff
Photo: prsport.net
15 august 2022, 14:30 Sport views 1630

Fostul portar al lui Dinamo Kiev s-a alăturat lotului Sheriff

Lotul clubului de fotbal Sheriff Tiraspol a fost supolinit de portarul ucrainean, fostul jucător de la Dinamo Kiev Maxim Coval.

Informația vine din partea serviciului de presă al FC Sheriff, care menționează că părțile au pus semnături pe contractul de colaborare după ce Maxim a trecut cu succes controlul medical, devenind parte componentă cu acte în regulă a familiei FC «Sheriff».

Maxim Coval s-a născut pe 9 decembrie 1992 în orașul Zaporojie, unde a și debutat pentru echipa mare a clubului «Metallurg». În 2010 s-a transferat la «Dinamo» Kiev. În cariera jucătorului au mai «Odense» din Danemarca, «Deportivo» din Spania, iar ultimii patru ani a jucat în Arabia Saudită la echipa «Al-Fateh».

Maxim a trecut pe la toate echipele naționale a Ucrainei, începînd cu U-17, iar pe 1 iunie 2012 a debutat la prima reprezentativă a țării sale.

Pe 1 septembrie 2010 Covali debutează în faza grupelor Ligii Europa. în acel an «Dinamo» făcea parte dintr-o grupă cu FC «Sheriff». În total a bifat în 27 de meciuri în cupele europene.

Colectivul FC «Sheriff» l-a salutat cu căldură pe Maxim Coval și i-a urat mult succes în tricoul echipei tiraspolene.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
350 locuitori

Chiţcanii Noi este un sat din cadrul comunei Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Chiţcanii Noi a fost înființat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.