19 may 2023, 09:30 Sport views 1276
Albot a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Oeiras
19 may 2023, 09:30 Sport views 1276

Albot a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Oeiras

Tenismenul Radu Albot a ajuns în sferturile de finală ale competiției de la Oeiras, din Portugalia. Jucătorul basarabean și-a adjudecat o victorie, în minim de seturi, în runda secundă a turneului de tip challenger.

În optimile de finală ale competiției de la Oeiras, Radu Albot s-a duelat cu britanicul Jan Choinski, clasat pe locul 179 în topul mondial. În primul set, sportivul din Republica Moldova s-a impus abia la tie-break, cu scorul de 7 la 3, transmite TVR Moldova.

Jucătorul basarabean a întîmpinat dificultăți și în actul secund, cînd a fost condus cu 3 la 1, dar a reușit să egaleze și chiar să smulgă victoria, cu 6 la 4.

În faza sferturilor, Radu Albot, care ocupa poziția 112 în clasamentul general, se va bate cu argentinianul Facundo Diaz Acosta, în vîrstă de 22 de ani.

Sportivul din Republica Moldova și-a asigurat deja un premiu de circa o mie de euro și șapte puncte în topul mondial. La competiția de la Oeiras, tenismenul basarabean este considerat al treilea favorit la cîștigarea trofeului.

Source: noi.md

Keywords:

Radu Albot , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1703
Populația:
1060 locuitori

Paşcani este un sat din cadrul comunei Manta, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1060 de oameni. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1703.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.