30 august 2011, 09:20 Sport views 7194
30 august 2011, 09:20 Sport views 7194

7 din 9

Cu o victorie a naţionalei Moldovei de box s-a încheiat cea de a doua ediţie a turneului internaţional „Cupa Prim-ministrului”. Maeştrii moldoveni ai boxului au reuşit să obţină 7 titluri de campion în 9 categorii de greutate. Cu medalii de aur s-au ales: Veaceslav Gojan, Victror Cotiujanschi, Mihail Muntean, Alexandru Rîşcan, Dumitru Galogoţ, Violin Berzoi şi Vasile Belous. Cîte un titlu de campion au obţinut suedezul Kennedy Kapandi şi românul Mihai Nistor.

„Toţi membrii echipei naţionale se află într-o formă fizică bună. Acest turneu a constituit o etapă importantă în procesul pregătirilor pentru Campionatul Mondial, programat pentru luna septembrie. Aş vrea să menţionez în mod special două victorii împotriva a doi boxeri români puternici: cea a lui Veaceslav Gojan în confruntarea cu Răzvan Adrian şi a lui Mihail Muntean contra lui Bogdan Juratoni”, a declarat antrenorul principal al naţionalei Moldovei de box, Petru Caduc.

Fondul de premii al celei de a doua ediţii a turneului internaţional „Cupa Prim-ministrului” a constituit 300 de mii de lei. La competiţia care s-a desfăşurat la Grimăncăuţi pe un ring montat în aer liber au evoluat 38 de sportivi din 5 ţări: Moldova, România, Tunisia, Israel şi Suedia.
 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
514 locuitori

Socoleni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 locuitori. Satul Socoleni a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.