31 july 2023, 16:00 Sport views 1289
Pugilistul Danila Guranda a devenit campion european
31 july 2023, 16:00 Sport views 1289

Pugilistul Danila Guranda a devenit campion european

Aproximativ 400 de pugiliști din 32 de țări au participat la Campionatul European între juniori de 15-16 ani de la Ploiești, România.

Elevul antrenorului de onoare al Republicii Moldova, Igor Cernencov, de la școala sportivă B.P. Petuhov din Bălți a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la a doua încercare și a fost premiat cu medalia de aur. La Campionatul European de anul trecut din Italia, Danila a obținut medalia de argint. La campionatul din acest an i-a învins pe letonul Aleksandrs Kotovs, albanezul Lazri Zhurgen, cehul Simon Stozka și pe Alik Ktshoyan din Armenia.

Roman Șpac din Chișinău a urcat pe treapta a treia a podiumului și a obținut medalia de bronz.

Participarea pugiliștilor la Campionatul European a fost organizată și finanțată de Federația de Box și Ministerul Educației și Cercetării din Republica Moldova.

Source: noi.md

Keywords:

campion , box

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
847 locuitori

Trifeşti este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Trifești este situat la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 847 de oameni. Satul Trifești este menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.