07 august 2013, 10:11 Sport views 78947
07 august 2013, 10:11 Sport views 78947

Prima medalie de aur la Campionatul european de lupte pentru juniori


Foto: trm.md

Republica Moldova a cucerit prima medalie de aur la Campionatul european de lupte pentru juniori de la Skopje-Macedonia. Elena Ţurcan a devenit campioană continentală la categoria de 55 de kilograme.

În finală, moldoveanca a întîlnit-o pe ucraineanca Larisa Skoblyuk pe care a învins-o fără drept de apel cu 12 puncte, informează trm.md.


Ţurcan este originară din Criuleni şi este discipola Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

O altă reprezentantă din Moldova, Emilia Budeanu, s-a clasat pe locul doi în cîntarul de 44 kg, iar Doina Roşcovanu a încheiat pe 8 categoria de 48 kg.

De partea cealaltă, la încheierea turneului de greco-romane, lotul naţional a cucerit trei medalii. Alexandru Biciu (55 kg) a cucerit argintul la categoria de greutate 55kg, iar Daniel Cataragă (60 Kg) şi Petru Şevciuc (74 kg) au cucerit medalia de bronz.

Competiţia se va încheia cu concursul de lupte libere masculin.

Sursa: trm.md

Keywords:

sport , medalie , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.